TRX / BODYROPE

VÁLJ FITTÉ A BODYROPE EDZŐHEVEDER SEGÍTSÉGÉVEL!


A Bodyrope/TRX edzőheveder rendkívül sokoldalú, hiszen egyszerre lehet vele fejleszteni erőt, hajlékonyságot, állóképességet és mozgáskoordinációt, a törzsizomzat folyamatos feszülése mellett. Kiválóan alkalmas alakformálásra, szálkásításra és zsírégetéshez is tökéletes.

MILYEN EREDMÉNYEKET ÉRHETSZ EL A BODYROPE EDZÉSEKKEL?

ALAKFORMÁLÓ
Dinamikus vagy húzódzkodó jellegű edzés is végezhető vele függetlenül attól, hogy a cél a zsírégetés, nyújtás, vagy az izomzat növelése. Maximális szabadságot biztosít a test számára.
ERŐ ÉS ÁLLÓKÉPESSÉG FEJLESZTŐ
A Bodyrope előkészíti szervezetünket, izomzatunkat a mindennapi igénybevételre és az általunk végzett munkára. Az egész testedet és az összes izomcsoportot megmozgatja.
INTENZITÁS SZÉLES HATÁROK KÖZÖTT
Legnagyobb előnye, hogy magad szabályozhatod a gyakorlatokat és az edzés intenzitását a saját edzettségi állapotodnak és súlyodnak megfelelően.
IZOMZAT, ÍZÜLETEK REGENERÁLÓ
Gyógytornára és sportsérülések után is használható, hiszen segít az izomzat, ízületek regenerálódásában, rehabilitációjában.
A TERHELÉS SZEMÉLYRE SZABOTT
Mivel gravitációval szemben, a saját súlyoddal dolgozol, így kíméli az ízületeket és a terhelés személyre szabott, éppen ezért kortól és nemtől függetlenül bárkinek ajánlott.

Tedd meg az első lépést önmagadért és regisztrálj!

Most a géped előtt ülsz, vagy a telefonod nyomkodod és azon tűnődsz a mozgás helyett hány kifogást találtál már. Van számodra egy jó hírem! Most csak néhány lépésre vagy attól, hogy változtass ezen!

[ameliabooking service=1 employee=1]